noniin.. tana viikonloppuna oltii new yorkis naiden ihanal campilla (vaha niinku mokki) ja se on siis 12 mailin paas kanadan rajalt. eli aika pohjoses. siel oli tosin kuuma koska rusketuin (ja paloin tietty)!

ja new york oli tosiaan tosi makee, maisemat oli iha upeit ku siel oli torkeesti vuorii.. sit mentii kajakeil ja sellasel jutul minka paal istutaa (en muista sen nimee) siel jarvel ja otettii aurinkoo.. siel oli kans naiden isoaiti joka oli just rento ja joka teki tanskalais jalkiruokaa ku se ei ollu loytany mitaa suomalaist:D ja mun ihmetykseks seki ties jotai suomest, siis oli ottanu selvaa! otin sielt kuvii ja sain vihdoinki sen memory stick jutun.. toivottavasti toimii ni saan laitettuu kuvii tanne!

torstaina oltiin hopkinton fairissa, sillon alko loma. hopkinton fair oli sellanen kiertavan huvipuiston tapanen, siel myytii kaikkee epaterveellista niinku lintsilla ja sit siel oli iha levottomii laitteita. me mentii sellasee mis meni paa ylosalasin ja se oli tosi makeeta. harmi vaa sit alko ukkostaa parin tunnin jalkee ja siis en oo koskaa nahny niin makeet ukkosta! salamoi vaa koko taivas, paljon makeemmin ku suomes. sit kaikki kosteet tiet taytty sammakoist ja yritettii olla ajamatta niiden paalle.. sit ne tiet oli iha sumussa, ihanku jossai kauhuleffas! sit juostii sellases pimees metsas autolle ku sato kaatamal ja piti koko ajan varoo ettei astu ohi..

yehhh huomen taas kouluu ja pitaa varoo sita jabaa mun takana joka heittaa complimentteja mun hiuksist koko ajan. se on aivan helkkarin rasittavaa. me pidetaa meia talos pienet kemut ens viikon lauantaina ja sillee. kutsutaa sinne muutamii kavereit ja pelataan jotai pelei ja kuunnellaan musaa.. jeejee!

mut ei jaksa nyt skriivaa

jote moro

ps. kiitti karla niist rapeist, repesin ikuisesti

ps. paula pida hauskaa ranskas!

ps. raisa, missa viipyvat e-mailisi??