Dodiiiiiii!

Eilen oli siis taa kuuluisa homecoming dance, joka ei siis oo mikaan formal, lahinna diskon tapanen. Siel sitte tanssittii ja oli iha sairaan kuuma! Oltii kaikki iha hiessa sen jalkee... Siel oli sellanen juttu et kaikki senioritytot meni riviin ja sit pojan piti tulla "ostaa" tytto dollaril (se oli sellanen fundraising judu) :DD Ja se oli ihan hauskaa. Kaikki oli iha fileis siel ja tietty iha hies! Ja sit paadyin pariin otteeseen koulun vuosikirjaan.. tietysti erittain hehkeena: Toises kuvas mul on iha levottoman jarkky ilme ja mun vatsa pompottaa sillee ihanasti, ja toises kuvas mul nakyy noin 5 senttii rintsikoista! Ja edustan sitte Suomea! KIITTI NAIST :D:D
   Tosiaan perjantaina oli eka jenkkifutispeli missa olin.. en tajunnu siita paljoo mitaa mut oli se iha mielenkiintosta kateltavaa, pojat hyppii toistensa paalle. Heh heh. Meian koulu havis, yllatys. HaH! Siel oli kans aika paljon jengii ja hyva meininki, ja tosi lammin ilma! Gallerias sit kuvii taaltaki... Perjantain oli myos koulupaivan aikana peprally jos kaikki seniorit, juniorit, sophmoret ja freshmenit jakautu ja meil oli sellasii kilpailuja.. Seniorit, eli me, tietty voitettii ku ollaa niin kovii. Siel oli kans superkuuma ja hyva meininki! Sit ku me katottii mika ikaryhma tekee parhaimman aallon ni senioreil oli eka iha sairaan lame mut sit Miles (iso poika) tuli juoksee sinne cheerleader-puskien kaa ja kaikki repes ja saatii aika kunnon aalto. :D:D Hahaha.
   Tanaa oltii vaihtareiden kaa hiking ja meil oli iha sairaan hauskaa! Syotii kaikkee safkaa ja jubattii ja oltii siis vuoren huipulla! Meian suomalaisten iloks joukkoomme kirjavaan liitty yks tanskalainen poika. Wohoo, lisaa skandeja!

Anyway.. Alotin futiksen. Ja tassa vaiheessa kaikki repee, SIITA VAAN, IHAN SAMA! Haha, ollaa kaikki aika surkeita mut se on hauskaa ja kukaa ei ota sita vakavasti... Viime viikol oltii Connecticutis host perheen kans ja mentii sellasii college-kemuihin ja siel oli aika karu meininki :D Siel oli aika vahan porukkaa mut hauskaa oli! Bailaus on aina kivaa HUH?

Oo ja oon saanu aika paljon kavereita taal. Taal on niiin hauskaa, mut silti kaipaan Suomeen ja pikku tusnuja <33 mul on niin paljon kerrottavaa mut ma en jaksa kirjottaa mitaa tanne yksityiskohtasesti joten jutelkaamme jossain muualla. Hissankoe 82% oikein, oon ylpee. Espanjanmaikka vihaa mua ja on muuten aivan uskomattoman paska opettaja, ei siis osaa mitaan. Mut mikas siin.

JOo no nyt tuli blackoutti, en muista mitaa kerrottavaa:D ens kerralla sit lisaa....!