NONIIN!

 Haha taal menee iha mahtavasti! Huomen Elena, Walaa (ja Nina ehka) tulee meille yoks :D ja sit lauantaina mennaa retkeilee EVANIN ja Jessin kaa ja todennakosesti jonku EVANIN kaverin kans. En osaa sanoo hyvaa verbii sanalle hiking-suomeks ja jaadyn nyt suomes ku en oo puhunu sita pitkaan aikaan. Huomenna sit taas! Ja taa EVAN on tosiaan aivan sairaan kiva tyyppi. Hahah en kayta enaa caps lockii. Se istuu mun takana hissantunnil ja on just hauska ja jeejee! en kyl jaksa tanne juoruilla liikaa, kyl te tiiatte.

Mut valittiin altoks tanaa kuorotunnil.. ihanaaaaaaaaaa :D  ja se yks joka kehu mun hiuksii ei onneks enaa kehu niit! meni vaha hermot siihen. toisaalt nyt sen tilal on yks brassi joka toimittaa samaa virkaa joten.. huoh. Sit taa on jotai ihme purkkaa "swedish fish" ja Nick oli tanaa espanjantunnil sillee "mita?? sa asut suomes etka oo kuullu swedish fishista??"

tanaa mun piti keksii tekosyy yhelle pojalle ku en haluu menna sen kaa ravintolaan huomenna. se on mun host siskon entinen poikaystava herranjestas sentaan! haha. joo on se iha kiva mut ei.

eilen oltii Walaan ja Elenan kaa shopping mallis ja mentii sellasee valokuvauskoneesee mist tuli iha levottoman jarkkyi kuvii.. ostin sellanen natin mekon joka makso 20 dollarii, kaytan sita sit homecoming dances! pitakaa peukkuja, hehheh.

enpa malta oottaa et huomen on taas kouluu. koulu on iha sika rentoo! varsinki sit ku on saanu kavereita. taa on iha mahtavaa. kiitan ja kuittaan,

ps. raisa ottaa iisisti

ps. evanilla on nokian kanny, eli se on saletisti hyva jatka!