Tanaa oltii siis mina, EVAN (hahahah sori), Jessican poikaystava Tyler ja Jess itse vaeltamas. Se oli iha sika hauskaa, tosin ylhaal sit jakauduttii sillee et ma hengailin Evanin kaa ja Jessica ja Tyler katos jonneki pusikkoo haha just kidding. YEAH ANYWAY, me vaa jubailtii siel kahestaa joku kolme tuntii kunnes meian piti lahtee ku se on toissa yhes ravintolas.. Kelatkaa, 1991-syntyny, ja toissa ravintolassa klo 18-22 ! Hulluu. No sit me hengailtii vaha aikaa meian himas, ja sit ku Evanin piti lahtee ni se sano "i really dont wanna go yet" !!! Siin sit jotai nojailtii ja sit menin saattaa sen sen autolle (kelatkaa, 1991-syntyneel on oma auto) ja halattii ja se lahti! Nyyh. Haha. Se kysy mult "flirttaileeks moni poika sulle koulus?" ni sanoin "njoo muutama.. miten ni?" ni se sano "because you're hot!" Haha taa on niin jenkkilaa et sanotaa kaikki suoraa. Suomalaisil miehil ei ikin ois pokkaa sanoo tota suoraan, eix. DAH. Ku tultii alas sita vuorta ni Evan sano "piggyback ride!" ja ma sanoin et NJETE.nojasin yhtee puuhu ja ku katoin uudestaa mun katee ni se oli ihan tahmanen. Mahlaa. Evan puhdisti sen sen paitaan. Sanoin ettei se mahla sit lahe irti siit paidast ni se vaa kuittas sen "doesn't matter." Okay.. haha. ja nyt parin viikon paast on homecoming game ja dance ja soitan siel hiton pelis jotai perkeleen xylofonii. Viime musatunnil yks xylofonii ihan-hyvin-soittava-pelle sano mulle "Duh, you really should've learnt this song already". I WAS LIKE NIGGA WHAT?? Se vaa valitti kuinka ma en osaa soittaa ja ma olin NAIN LAHELLA sanoo sille et pitaa turpansa kiinni. Mut en ma sit kehdannu.

Huomenna mennaan sitte kirkkoon ekaa kertaa ku ma haluun kayda kattoo millanen mesta se on.. Ja sit siel on joku helkkarin youth group jonka kaa mennaa picnikille ja jubailee ja jotai sellast. Jeeh, joudun heraa 09 ja tullaa takas vast joskus 18 aikoihin... pretttty lame, Milhouse.

Oispa jo maanantai. KOULU! Wohoo, hissantunti,, ainii ja espanjankoe. Cero uno dos tres cuatro cinco seis siete ocho nueve diez once doce trece catorce quince diez y seis diez y siete diez y ocho diez y nueve veinte. Wou numerot ykkosest kahteenkymppiin, ei nyt iha liian vaikeeta... Toi meian espanjanmaikka on niin jarkky, se on entinen kytta ja kuulin tanaa et se oli saanu lahestymiskiellon joltai baseball-pelaajalta ku se oli seurannu sita joka paikkaan... ja se on aivan kiihkos jostai niinkin tylsast lajist ku baseball. Se vaa selittaa sen lempipelaajasta ja ketaan ei kiinnosta. Huoh, dorrrrrka.

Evan haluu vieda mut ympari Newarii! OK, sounds good!

MOOROR

 

PPPPS. unohin kertoo! ku tultiin sielt vaeltamast ni KARHU kaveli meian auton etee ja saatii kaikki aivan torkee sydari. se oli pentu mut sit tajuttii et sen emo on varmaa siin jossai lahel ja suljettii akkii ikkunat iha paniikis:D:D se oli sellanen musta karhu, iha sopo tosin.

ja sit lopetan bandin, joten ei enaa xylofonii! ainii ja evan pyys mua sen kaa homecoming danceen ET EI TAS MUUT