E yo!

Kaks paivaa jenkkikouluu nyt takana, ihan mahtavaa on ollu.. On taal tullu tutustuttuu erilaisiin immeisiin ja tosi hauskaa seuraa! Kukaan ei kyl tiia mis Suomi on.. ne tietaa et se on Euroopas, ja sit ku ne kysyy mis siel, sanon et "ryssien ja ruotsin keskella" ni ne tietaa heti. Jumalauta :D Ihmiset on tosi auttavaisii ja mukavii. Tosin naa jenkit ei kyl tiia mitaa muodista. Joka paiva koulus tulee joku vastaa "oh i love your outfit!" Sanon vaa et "ah thanks", pukeudun nimittain ihan ku normaali suomalainen. ENKA siis meinaa sukkia, sandaaleja, urheilupaitaa ja kirpparilt ostettua reppua. Heti ekan paivana ku mun home room ope esitteli mua muille ni sin oli sellanen lauma poikii, ni ne kaikki alko jotai "ohh yea!" sit joku kiljas " DOWN BOY!!!" haha.

Oltiin muutama paiva sit Jessican (mun host siskon) ja sen poikaystavan kans rannalla. Siel se poika sit pamautti et "onks Suomes rantoja?" ..................yeah. Sit naiden mielest oon ihan blondi ja sit ku sanoin et "ei suomes kaikki oo todellakaa blondeja" ni jennifer, mun host mom sano "ai no mut sa ainaki oot!" eli nail on aivan eri kasitys blondeista ku meil..

Kouluruoka on aika paskaa. Aina sama; pizzaa, hot dogeja, hampurilaisii, ranskalaisii ja nugetteja. Teen omat evaat aina kouluun, ja yks hyva syy siihen on se et ruokkis kestaa 20 minuuttii ja jonottamises menis vahintaa se 10 siita. Taa ruokailusysteemi on taal ihan perseest sinansa et hyva ku ehtii syoda loppuun! Mitenkohan ranskalaiset parjaa taal??
     Tutustuin mun koulun israelilaiseen vaihtariin, Walaan, ja espanjalaiseen Elenaan. Ne on molemmat tosi mukavia mut englannin kans on vahan ongelmia kun ne ei viela ymmarra paljoo, varsinkaan Elena.
     Aloin lukee espanjaa ja se on iha kivaa, paitsi se opettaja on kunnon tyranni! Se ei haluu et luokkaan tuodaan ees takkia, se sano et "jos naan sulla takin ni takavarikoin sen". Anteeeeks?? NOJOO! Siel luokas on yks tosi friikki freshman-poika, joka puhuu tosi tyttomaisel aanel, kimeesti ja se on tosi pieni. Se on aina iha yli innokas espanjan suhteen ja sano tanaaki jotai "EL GATO! MIAUUUUU!" ja kaikki vaa repes. Se oikeesti kuulostaa iha Simpsonien poliisin pojalta. :D Levotonta.
     Meil oli sellanen vaihtari-meeting viime lauantaina, ja tutustuin yhteen espanjalaiseen poikaan. Se oli aivan selva hintti! Se alko kehuu mun silmii ja kuinka kauniin variset ne on ja miten ihanasti mun ripset kaartuu ja kuinka kivan muotoset ne on, sellasel kimeel aksentilla. Sit se teki sen kasil sellasii "daa"-liikkeita ja hihitteli kaikille jutuille. Sit ku Jessica sano "wow don't touch all the girls or they'll think you're trying on them", se kuittas "nooo, i don't like girls! hihihi!" seuraus: minuutin hiljasuus.

Grrrrr arsyttavaa ku mul ei oo ipodii taalla! Aion kyl ostaa sellasen, sit polttaa cd:lle musaa heti ku selvitan miten lataan jonku DC++:n. Harmi etten oo mikaa tekniikan ihmelapsi..NOJOO en jaksa nyt skriivaa enempaa.. jote MO!